Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Pebermyntepastiller - Ca. 60 stk. - opskrifts nr. 1300

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g sigtet flormelis
    1 dl vand
    1 barneskefuld eddike
    ca. 8 dråber pebermynteolie

    Pynt:
    små klatter af smeltede chokoladeknapper

Opskrift Info

Kategori : Slik
Set : 2586 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Det er ganske spændende selv at fremstille sine pebermyntepastiller. Men de kan drille! Massen skal koge, til den ”tråder”, det vil sige. De kommer 1 tsk af den varme masse i en kop med koldt vand, og tråder massen ud, er den kogt tilpas.

I en tykbundet gryde blander de florsukker, vand og eddike, og dette koger kraftigt i ca. 10 minutter, rør ofte. Så prøver de, om massen er kogt tilpas (trådprøven), så hælder de sukkermassen op i en skål, der er penslet med olie, og heri kommer de pebermynteolie, der med en gaffel arbejdes ind i sukkermassen, der stadig er varm. Når pebermynteolien er forsvundet, sætter de skålen over en gryde med kogende vand og rører heri, til massen bliver tyk. Prøv at sætte den op på bagepapir med 2 teskeer, so et par prøveklatter. Stivner de, er massen færdigkogt. Når de små pebermyntepastiller er kolde og stivnede, kommer de en lille klat smeltet chokolade på hver.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Pebermyntepastiller - Ca. 60 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841207

Hits dag: 1099

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget