Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fransk vandbakkelseskrans* - opskrifts nr. 1286

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 dl vand
    100 g smør
    100 g mel
    3 æg
    ½ tsk sukker

    Pensling:
    1 æg
    1 spsk vand

    Fyld:
    ½ l piskefløde
    1 spsk flormelis
    Kornene af ½ stang vanilje

    Pynt:
    25 g mandelsplitter
    Flormelis

Opskrift Info

Kategori : Flødekager
Set : 3126 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Beklæd en bageplade med bagepapir og tegn omridset af en frokosttallerken (ca. 20 cm i dia.) på papiret.
Bring vand og smør i kog. Tag det af varmen og rør melet i. Sæt gryden over varmen igen og varm blandingen igennem under omrøring. Tag gryden af varmen og rør æggene i ét ad gangen, til dejen er glat. Drys sukker i.
Fyld dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i en krans på den optegnede cirkel. Pisk æg og vand sammen og pensl kransen med blandingen.
Bag kransen ved 200 grader i 35-40 minutter, eller til den er lysebrun. Lad endelig være med at åbne ovndøren i de første 20 minutters bagetid. Så risikerer man nemlig, at kagen falder sammen.
Tag kransen ud og flæk den, fjern overskydende dej. Sluk ovnen og sæt de to halve kranse ind igen for at tørre dem lidt.
Pisk imens fløden til skum og smag det til med sukker og vanilje. Læg de afkølede kranse sammen med flødeskummet og stil kagen på køl, til den skal spises, dog max. 1 time. Pynt den med flormelis og ristede mandelsplitter lige inden serveringen.

Tip:
Kransen kan bages et par dage før, og så fyldes og pyntes lige inden, den skal spises.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fransk vandbakkelseskrans*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866009

Hits dag: 1013

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget