Fastelavnsboller anno 1903 - 25 stk.
- opskrifts nr. 1256
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 500 g mel
3,5 dl mælk
50 g gær
1 tsk. sukker
50 g sukat
75 g rosiner
250 g smør
|
|
Sådan gør du.
Dejen lægges om aftenen. Mælken lunes en ubetydelighed. 125 g smør smuldres i melet og æltes sammen med mælken, hvor gæren er udrørt. Om morgenen æltes det resterende smør i, det fordeles i små klatter på dejen og rulles ud som butterdej. Hæver til dobbelt størrelse og slås ned med kagerullen. Trilles ud til ca. 25 boller. Efterhæves, pensles med æg og bages ca. 20 min. ved 200 grader.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3840821 |
Hits dag: 1076 |
Online: 17 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|