Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Abrikoskage med hasselnødder - opskrifts nr. 1253

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g hakkede hasselnøddekerner
    165 g smør - stuetemperatur
    165 g sukker
    3 æg
    200 g hvedemel
    1 tsk bagepulver
    175 g abrikoser - udstenede, friske eller fra dåse
    1¼ dl yoghurt naturel

    Pynt:
    1 spsk perlesukker
    1 spsk hakkede hasselnøddekerner

Opskrift Info

Kategori : Piskede kager
Set : 1523 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Mal 150 g hakkede hasselnøddekerner fint i en blender. Hak smørret i mindre stykker og rør det sammen med sukkeret, til det er lyst og skummende. Pisk æggene sammen i en skål for sig. Pisk det i sukkermassen lidt ad gangen, indtil massen er jævn. Skulle det blive grynet, kan blandingen samles ved at piske en hel eller halv skefuld mel i.
Bland mel, bagepulver og de blendede hasselnøddekerner. Rør det i massen af sukker og æg - lidt ad gangen. Til sidst røres yoghurten i.
Flæk de friske abrikoser, pil skindet af, og skær dem i skiver. Eller hæld væden fra dåseabrikoserne, og lad dem dryppe af. Skær abrikoserne i passende tynde skiver. Vend dem i dejen med en let hånd.
Fyld dejen i en aflang tefal-form (1,1 liter). Drys derefter perlesukker og hakkede hasselnøddekerner på toppen.
Bag kagen i en times tid på nederste rille i den forvarmede 180 grader varme ovn. Prøv at stikke en strikkepind ned midt i kagen, og kontroller, om den er færdigbagt. Hænger der stadig dej ved, skal kagen have 5 minutter mere.
Tag formen ud af ovnen, og lad kagen hvile i 5 minutter. Vend den forsigtigt ud på en rist eller et stykke bagepapir, og lad den afkøle helt. Pas på - kagen er temmelig porøs, så længe den er varm.
Servering: Nyd kagen skiveskåren lun eller helt kold.


Tips:
Kagen bliver ekstra delikat, hvis man rister hasselnøddekernerne og nulrer skalderne af, inden de hakkes.
Opbevar kagen i plastpose, så den ikke bliver tør eller kom den i fryseren. Alu-folie frarådes, fordi de friske abrikoser udskiller en syre, der går i forbindelse med metallet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Abrikoskage med hasselnødder
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3900298

Hits dag: 1512

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget