Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Annas ananastern* - ca. 20 stk. - opskrifts nr. 1238

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g smør eller margarine
    1 ½ dl sukker
    2 dl hvedemel
    ½ dl kartoffelmel
    ½ tsk bagepulver
    2 æggeblommer
    1 æg
    reven skal af l appelsin

    Pynt:
    ca. 400 g knust ananas
    2 æggehvider
    ½ dl sukker
    2-3 spsk mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 1545 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Sæt ovnen på l75°C.
2. Lad ananasen til pynten løbe af i en si.
3. Beklæd en lille bradepande, 20x30 cm, med bagepapir. Smør det evt. let.
4. Rør fedtstof og sukker til dejen luftigt. Brug gerne mixeren eller foodprocessoren.
5. Bland hvedemelet med kartoffelmel og bagepulver og rør det i sammen med æggeblommer, æg og appelsinskal.
6. Hæld dejen i bradepanden og bred den ud i et jævnt lag.
7. Fordel den knuste ananas ovenpå.
8. Pisk hviderne til fast skum. Tilsæt sukkeret og pisk yderligere et par minutter.
9. Fordel marengsen over ananasen og drys med mandelflager.
10. Bag kagen på en rist nederst i en 200° C varm ovn ca. 20 min.
11. Lad kagen køle af i formen. Skær den i tern. De skal helst spises nybagte. Ananasen gør hurtigt bunden blød.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Annas ananastern* - ca. 20 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866021

Hits dag: 1020

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget