Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Flødevafler - opskrifts nr. 1219

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 7 - 8 plader 4 - 5 hjerter:
    5 dl piskefløde
    180 g mel
    1 dl vand
    100 g smeltet smør
    evt. lidt ekstra smeltet fedtstof til vaffeljernet

Opskrift Info

Kategori : Andet
Set : 1321 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Begynd med at piske fløden stiv i en skål. Derefter sigtes melet direkte ned over flødeskummet og vendes meget forsigtigt i sammen med vandet.

Denne tykke dej skal stå og hvile i 1 time, hvorefter det smeltede, afkølede smør røres forsigtigt i. Varm vaffeljernet op. Det skal være godt varmt. Hvis det er teflonbehandlet, behøver man ikke at smøre det, ellers skal det smøres med en smule fedtstof, inden den første plade bages. Derefter skulle det ikke være nødvendigt mere. Kom ca 1 spsk dej i hvert hjerte i vaffeljernet, luk vaffeljernet sammen og bag vaflerne ca 2 min. Til de er gyldne og sprøde. Vaflerne skal serveres varme, allerhelst umiddelbart efter bagning, men hvis det ikke er muligt, kan vaflerne holdes varme i en lun ovn med åben dør. Men de må endelig ikke lægges oven på hinanden, for så bliver de bløde. Kan spises med syltetøj, frysetøj eller bare drysset med flormelis.

Varation:
Vaflerne bliver knap så fede, hvis man i stedet sigter de 180 g mel ned over 5 dl creme fraiche 18 procent, vender ½ dl pilsner og ½ dl vand i creme fraichen sammen med melet og lader dejen hvile 1 time, før 100 g smelet, afkølet smør vendes i. Bages derefter som ovenfor beskrevet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Flødevafler
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971513

Hits dag: 1527

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget