Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brunsviger fra Fyn - en stor bradepande - opskrifts nr. 1199

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4 dl vand
    1 dl olie el. margarine
    1 pk gær
    1 ts. salt
    2 sp.ske sukker
    1-2 æg
    mel nok til en god smidig dej

    Fyld:
    1 pk brun farin
    1 sp sukker
    1 sp mel
    250 g margarine







Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 5022 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dejen:

Lunt vand, olie, den smuldrede gær, salt, sukker og æg røres sammen og så meget mel hældes at dejen bliver god og smidig. Herefter skal dejen hæve et lunt sted i ca. 25 min.

Guffet:
½ pk brun farin blandes sammen med 1 sp.ske sukker og 1 sp.ske mel i en skål for sig.

½ pk brun farin æltes sammen med 250 g margarine (og evt. lidt vand for at få en mere flydende overflade.) smelt det evt. sammen i en gryde for sig selv.

Når dejen har hævet skal den æltes, grundigt, længe og rulles ud så den passer til bradepanden.

Det er en rigtig god ide med papir i bradepanden, som når godt op over kanterne.
Dejen lægges i og det flydende stads hældes ud over og fordeles jævnt.

Nu skal den tørre farinblanding strøes ud over hele brunsvigeren, ovenpå den flydende masse.

Endelig skal du sprede alle dine ti fingre og med ca. fem centimeters mellemrum stikke dem
i brunsvigeren fra den ene ende til den anden.
På den måde fremkommer de herligt fyldte sukkerhuller.

Brunsvigeren skal igen hæve i ca. 20 min., hvorefter den bages i en 200 grader varm, forvarmet ovn i ca. 12 min.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brunsviger fra Fyn - en stor bradepande
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896267

Hits dag: 2061

Online: 27

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget