Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Tante Julles konfektkage - opskrifts nr. 1190

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g smør
    375 g sukker
    625 g mel
    3 æg
    250 g honning eller 300g sirup
    5 g potaske
    5 g hjortetaksalt
    1 tsk stødt kanel
    ½ tsk stødt nelliker
    reven skal af 1 citron

    Fyld:
    125 g grofthakkede nøddekerner
    125 g rosiner
    200 g tørrede figner
    100 g grofthakket mørk chokolade
    fedtstof til formen

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1238 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Jeg vil lige advare Dem på forhånd - dette er ikke kagen for dem, der tæller kalorier! Den skal helst stå mindst 8 dage, før den spises.

Smelt fedtstoffet og lad det afkøle, hvorefter det røres godt med sukkeret. Der efter røres først melet, så æggene og til sidst honning eller sirup og alle krydderierne i.Potasken skal røres ud i lidt lunken vand, inden den tilsættes. Det hakkede fyld blandes grundigt. Tænd for ovnen og sæt den på 150 grader.

Bred halvdelen af dejen ud i bunden af en stor velsmurt sandkageform eller anden kageform, fordel fyldet over dejen og bred resten af dejen ud over fyldet. Sæt kagen i den varme ovn og lad den bage 1 - 1 1/4 time.

De skal ikke blive forskrækket, hvis kagen falder lidt sammen. Det kan næsten ikke undgås med det fyld, men den smager lige godt af den grund.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Tante Julles konfektkage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678054

Hits dag: 918

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget