Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Træstamme - opskrifts nr. 1189

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 æg
    125 g sukker
    60 g mel
    25 g kakao
    1 spsk varmt vand

    Smørcreme:
    75 g smør
    3 spsk mælk
    2 spsk kakao
    300 g sukker

    Pynt:
    Kristtorn

Opskrift Info

Kategori : Roulader
Set : 2613 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pisk de hele æg og sukker med elpisker i en skål til en tyk æggesnaps. Sigt melet og fold det i sammen med kakaoen, der røres ud i varmt vand. Fordel dejen i en rouladeform ( bageplade fra ovnen), der er grundigt smurt eller smør den ud på et stykke bagepapir (det sidst nævnte er lettest). Bag rouladen i en varm ovn ved 200 grader i 8 - 10 min. Tag rouladen ud af ovnen og vend den ud på et viskestykke, der er drysset med sukker. Pil papiret af og rul kagen sammen med viskestykket imellem. Til smørcremen hældes smør, mælk og kakao i en kasserolle. Varm det forsigtigt op, til smøret er smeltet. Tag kasserollen fra varmen og lad det køle lidt af. Kom flormelis i og pisk det, til smørcremen er jævn og tyk. Rul rouladen ud, skær kanterne lige. Smør 1/3 af smørcremen på og rul kagen sammen. Stil resten i køleskab. Skær en skrå bid af den ene ende af rouladen og anbring den på siden, så det kommer til at ligne en træstamme. Dæk kagen med creme og rids den med en gaffel, så det ligner bark. Pynt med lidt grønt.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Træstamme
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972216

Hits dag: 837

Online: 7

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget