Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Rugbrød Med Solsikkekerner - opskrifts nr. 1147

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 425 g lunken vand
    500 g Amo rugbrødsblanding
    13 g tørgær (eller 25g frisk)

Opskrift Info

Kategori : Bagemaskine
Set : 9954 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Placér ingredienserne I din bagemaskine i den rækkefølge vist ovenfor.
Sæt maskinen på rugbrød hvis du har det eller brug en franskbrøds indstilling (ikke rapid) og sæt den til mørk skorpe.
Sæt maskinen i gang.
Når brødet er færdigt er det en fordel at lade det afkøle i et fugtigt viskestykke i en halv times tid.
Det vil gøre skorpen mindre hård.

Dette brød kan simpelthen ikke købes bedre i butikkerne i Danmark. Denne opskrift er baseret på Amos gode brødblandinger som du kan købe i næsten alle butikker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Rugbrød Med Solsikkekerner
Navn Dato kommentar
Thomas08-12-2008 Vi har nu stort set bagt alt rugbrød selv i over 1 år ud fra en modificeret udgave af denne opskrift.

AMO melet er jo ikke billigt så vi bruger

425 ml vand
3 spk olie
25 g frisk gær
2 teske salt
2 teske sukker
250g Amo solsikke rugbrøds mel
50 g knækkede rugkerne
250 g alm rugmel

Hvis man er bange for at overbelaste sin 900g bagemaskien kan man nøjes med 400ml vand og 200g alm rugmel.
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678060

Hits dag: 919

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget