Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gammeldags Julebrød - opskrifts nr. 1138

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 gram mel
    1/2 tsk. salt
    1 tsk. kardemomme
    2 spsk. sukker
    100 gram smør
    3/4 dl rosiner
    1/2 dl sukat
    3/4 dl mælk
    25 gram gær
    1/2 æg

    Til pynt:
    1/2 pisket æg
    1 spsk. hasselnøddeflager
    1 spsk. sukat, hakket
    1 spsk. perlesukker

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1618 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1: Mel, salt, kardemomme og sukker blandes sammen. Smørret smuldres i. Tilsæt rosiner og sukat. Lun mælken til max 30 grader, udrør gæren heri. Kom det halve piskede æg i mælken og hæld blandingen ned til melblandingen.

2: Æltes godt sammen og sættes til hævning et lunt sted, ca. 20 minutter. Dejen må godt være lidt våd. Form dejen til en tyk pølse og læg den på en bageplade, som er beklædt med bagepapir.

3: Lad brødet efterhæve i ca. 20 minutter. Skær skrå snit i brødet, og pensl det med det piskede æg. Drys med sukat, hasselnøddeflager og perlesukker.

Brødet bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 25 minutter. Lad det køle af og server brødet smurt med smør, til en kop friskbrygget kaffe eller te.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gammeldags Julebrød
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841701

Hits dag: 1068

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget