Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Pide - Tyrkiske fladbrød - opskrifts nr. 1136

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 30 gram gær
    1/4 liter lunkent vand
    1 tsk. sukker
    500 gram mel
    1 tsk. salt
    1 æggeblomme
    1 tsk. olivenolie
    30 gram sesamfrø

Opskrift Info

Kategori : Madbrød
Set : 2916 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1: Opløs gæren i 1 1/4 dl lunkent vand sammen med en anelse sukker. Sigt melet ned i en skål, tilsæt salt og gær og rør det hele godt sammen.

2: Tilsæt endnu 1 1/4 dl lunkent vand og ælt dejen til den er let og smidig og let slipper hænderne. Lad dejen hæve tildækket på et varmt sted i mindst 20 minutter.

3: Forvarm ovnen til 200 grader. Form dejen til et rundt fladt brød på et meldrysset arbejdsbord. Tryk det lidt mere fladt på midten. Dyp en pegefinger i olie og lav et rudemønster på overfladen. – anbring fladbrødet på en smurt plade.

4: Rør æggeblomme, olivenolie og 1 tsk. sukker sammen og pensl brødet hermed. Drys sesamfrø over. Bag brødet ca. 20 minutter i ovnen, indtil fladbrødet er gyldent.

Info:
Pide er ikke kun et brød, men også en form for pizza, en tyrkisk specialitet. Den originale pide består i al sin enkelthed af bund (pizzabund), hakket oksekød blandet med hakket tomater, løg, bredbladet persille og krydderier. Blandingen fordeles på bunden og bages. Denne ret serveres som regel med salat og Ayran (yoghurtdrik). Pide er blevet meget populært i Tyrkiet og derfor findes der nu pide restauranter, hvor man kan få næsten alt hvad hjertet begærer.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Pide - Tyrkiske fladbrød
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972153

Hits dag: 857

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget