Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Østrigsk - Ungarsk fletbrød - opskrifts nr. 1110

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 20 gram gær
    1 tsk. sukker
    1/2 dl fløde
    1 1/2 dl fløde
    2 æg
    1 æggeblomme
    1/2 tsk. salt
    ca. 550 gram hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Brød
Set : 766 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1: Gæren smuldres og udrøres med 1/2 dl af den 35 grader lune fløde. Sukkeret tilsættes. Lad gærblandingen stå ca. 15 minutter til den skummer lystigt. Nu tilsættes resten af fløden, der er lunet til 35 grader, de sammenpiskede æg, det smeltede smør, salt og mel.

2: Dejen æltes sammen til den er blank og smidig og slipper bord og hænder. Den færdige dej skal være ret blød. Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 1/2 time. Dejen slås ned og formes til et stort fletbrød - eller til to små.

3: Del dejen i 3 eller 6 lige store portioner og tril disse ud til lange tynde stænger. Flet disse løst sammen tre og tre og fold enderne ind under fletningerne inden brødene sættes til efterhævning på en smurt bageplade. Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter. Det pensles med sammenpisket æg og bages i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Østrigsk - Ungarsk fletbrød
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3889159

Hits dag: 1468

Online: 22

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget