Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gammeldags dansk hvedebrød - opskrifts nr. 1102

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 75 gram kogt kartoffel
    5 dl. lunkent kartoffelvand
    1 spsk. svinefedt eller smør
    1 spsk. sukker
    10 gram gær
    150 gram hvedemel
    1 1/2 spsk. salt
    ca. 600 gram hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Brød
Set : 1567 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1: Kartoflerne rives på et rivejern.
Gæren smuldres i dejfadet og udrøres med det lunkne kartoffelvand, på ca. 35 grader.
De revne kartofler, det smeltede, afkølede smør, sukker og de 150 gram hvedemel tilsættes og piskes sammen til blandingen er sej.
Skålen dækkes med et opvredet klæde og stilles køligt til næste dag - natten over.

2: Nu tilsættes salt og resten af melet og dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper bord og hænder.
Dejen kommes i fadet, dækkes med et fugtigt klæde og stilles til hævning et lunt sted i 2 timer.
Dejen formes til et eller to runde brød, der lægges på bagepapir eller en smurt bageplade og efterhæver tildækket, til brødene har nået dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.
Brødene pensles med vand og bages ved 200 grader i ca. 45 minutter eller til de er brune og gennembagt.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gammeldags dansk hvedebrød
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840009

Hits dag: 1013

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget