Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Tebirkes - Den svære - opskrifts nr. 1052

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g gær
    2 dl lunken vand
    2 æg
    75 g smør
    1 tsk salt
    ca. 500 g hvedemel

    Til indrulning:
    100 g smør

    Pensling:
    sammenpisket æg

    Pynt:
    birkes

Opskrift Info

Kategori : Rullet Deje
Set : 1927 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

ca. 18 stk.

Udrør gæren med lunkent vand.
Tilsæt æggene.
Smørret smuldres nu i halvdelen af melet og rør dette i gærblandingen samen med saltet. Ælt mere mel i dejen og tag den ud på bordet.
Ælt den med så meget mel at dejen stadig er blank og smidig.
Sæt dejen lunt til hævning i ca. 45 minutter.
Slå dejen ned og ælt den igennem, evt med lidt mere mel.
Udrul dejen på et meldrysset bord til et rektangel.
Skær iskold smør i tunde skiver og læg dem ved siden af hinanden på 2/3 af dejen.
Fold den smørfridej halvt ind over den smørbelagte del, og fold den anden side over.

Udrul dejen igen, og fold endestykkerne ind over hinanden.
Vend dejen ½ omgang og gentag udrulningen og sammen foldningen 2 gange.
Skær dejen igennem på langs.
Udrul hvert rektangel til en stang, ca. 60 cm lang.
Skær den i ca. 5 cm brede stykker.
Læg stykkerne på plade til efterhævning på et ikke for varmt sted i ca. 15 minutter.
Tænd ovnen og indstil den på 225 grader.
Pensl stykkerne med sammenpisket æg og drys med birkes.
Bag brødene midt i ovnen i ca. 15 minutter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Tebirkes - Den svære
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674355

Hits dag: 873

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget