Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Baguette / flutes* - 3 til 4 stk. - opskrifts nr. 105

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Surdej:
    5 gram gær
    2 dl. vand
    2 dl. hvedemel

    Dej:
    1 dl. vand
    10 gram salt
    ca. 380 gram hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Brød
Set : 4525 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Surdej - Gæren smuldres og udrøres med vand, der er lunet til 35 grader. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel, til den er blank og sej. Det tager blot et par minutter. Surdejen stilles ved almindelig køkkentemperatur, ca. 18 grader, i et døgn, hvorefter selve dejen kan lægges.

Dej - 1 dl. vand lunes til 35 grader og tilsættes surdejen, sammen med salt og resten af melet. Hold lidt mel tilbage, indtil det ses hvor meget mel dejen kan tage. Dejen æltes grundigt, til den er blank og smidig og slipper bord og hænder.

Den lægges i en skål og stilles til hævning i 4 timer. Dejen slåes ned, og deles i 3 evt. 4 dele, der trilles ud til lange baguetter i bagepladens længde. Dejen er meget sej og vanskelig at trille ud, fordi den hele tiden trækker sig sammen.

De formede baguetter lægges på en smurt bageplade og dækkes med et fugtigt klæde, hvilket er meget vigtigt for at opnå en god skorpe. Brødene efterhæver i 45 minutter. De ridses med et barberblad eller en meget skarp kniv. Snittene lægges på langs af brødet, således at det følgende snit løber en - to centimeter parallelt med det forrige og med en halv centimeters afstand.

Brødene kan pensles med vand eller sammenpisket æg, tilsat 2-3 spsk. koldt vand. Pensles de med vand, må der pensles på ny efter 10-15 minutters bagning. Brødene sættes i en 260 grader varm ovn i ca. 15-20 minutter. De bør ikke brændes, men tages ud lige før dette sker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Baguette / flutes* - 3 til 4 stk.
Navn Dato kommentar
Helle29-04-2010 SUPER gode Flütes!

Kan bestemt måle sig med dem, man kan købe hos bageren!

Et lille fif:
Sidste gang bagte vi 3 flütes, 2 af dem krydrede vi med hvidløgskrydderi ovenpå, hvilket smagte helt fantastisk som tilbhør til aftensmaden!
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3974125

Hits dag: 839

Online: 7

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget