Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Amerikansk Ostepie* - opskrifts nr. 1009

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bund:
    15 kiks, Digestive eller lignende
    150 g plantemargarine
    2-3 spsk flormelis

    Fyld:
    5OO g hytteost
    ½ - ¾ dl creme fraiche - 18 procent
    2 spsk sukker
    reven skal af 1 citron

    Pynt:
    friske eller frosne jordbær
    blade af citronmelisse

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 2281 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Nemmere kan det ikke være. Her er ikke brug for ovn. Tærtebunden trykkes direkte ud i formen og fyldes med en frisk blanding af hytteost og creme fraiche.

1. Lad hytteosten til fyldet løbe af i en si ca. 20 min.
2. Knus kiksene fint. Det gøres hurtigt i foodprocessoren eller du kan lægge dem mellem to stykker plastfolie og knuse dem med en kagerulle.
3. Rør fedtstoffet blødt med flormelisen. Rør de knuste kiks i.
4. Beklæd bund og sider af en tærteform ca. 22 cm. i diameter med kiksedejen. Sæt formen i køleskabet, mens fyldet tilberedes.
5. Rør hytteosten og creme fraiche sammen i en skål. Fyldet skal have en cremet konsistens. Smag til med lidt sukker og citronskal. Hæld cremen tærtebunden.
6. Pynt med bær. Friske jordbær smager bedst, hvis de skives og drysses med lidt sukker.
7. Server tærten straks som dessert eller til en kop kaffe.

Tips:
Hvis du ikke bryder dig om hytteostens kornede konsistens, kan du passere den igennem en sigte eller piske kornene ud med mixeren.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Amerikansk Ostepie*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740483

Hits dag: 1331

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget