Hindbersnitten.dk

Hindbærsnitter* - dem fra bageriet

Ingrediens betegnelse.


Sådan gør du.

Linsedej: margarine, florsukker, æg, bagepulver og hvedemel æltes sammen til en fast dej. Må ikke æltes for længe. Dejen sættes på køl. ( Dejen er nemmer at arbejde med, hvis den står på køl til dagen efter.) Rul dejen ud på et mel strøet bor. Dejen skal rulles ned på ca. 3 mm. Skær dejen ud i strimler på 10 x 25 cm. Læg strimlerne på en bageplade, max 4 strimler ad gangen. Bag strimlerne ved 220 grader i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Når dejen kommer ud af ovnen skal du have forberedt glasur og hindbær marmelade og evt. pynt.


Når pladen kommer ud af ovnen skal det til at gå lidt hurtigt... smør hindbær på hver anden strimmel... når det er gjort, tages den strimmel uden hindbær og ligges over den strimmel med hindbær... og der smøres glasur og evt. drysses der krymmel på. Skær nu strimlen til snitter på 5 cm. i bredden. (5 snitter).


Da dejen har meget nemt ved at smuler når den bliver kold. Er det meget vigtigt at snitten bliver lavet i samme øjeblik de kommer ud af ovnen......


Copyright Hindbersnitten.dk 2002-2017 | mail@hindbersnitten.dk