Hindbersnitten.dk

Kermit / kajkage / eller blot grønne frøer* - 9 stk.

Ingrediens betegnelse.


Sådan gør du.

Sandkagen skæres i 3 tykke skiver på langs. Hver skive skæres i 3 runde stykker med en 5 cm udstikker; undgå sandkagens mørke kanter.
Smørret piskes i en mellemstor skål med en håndmixer, til det er glat.
Tilsæt flormelis og mælk og bliv ved med at piske, til det er let og cremeagtigt. Farves med rød frugtfarve og smages til med vanille eller jordbæressens. Fordel denne smørcreme på de 9 stykker kage, gem 1 spsk af smørcremen. Cremen formes til en halvkugle over hver kagebund; glattes med en bredbladet kniv. Sæt de halve chokoladepastiller (som ører) fast på siden af kagerne med resten af smørcremen. Sæt kagerne på en bakke; afkøles i køleskab i 2-3 timer, eller til de er faste.
Den grønne marcipan rulles - og stikkes ud, og formes over kagerne.
Det nederste af bunden kan evt. dyppes i smeltet chokolade.
Frøerne pyntes med lakridskonfekt som øjne og fødder.
Skær forsigtigt en mund ud med en spids, skarp kniv.

PS: Øjnene kan også lave med en lille klat hvid glasur og bagefter med en lille bitte klat tempereret mørk chokolade som propil, - tungen kan evt.laves med lidt rød marcipan.
Hvis du vil bruge lagkagebunde, så læg 2 bunde sammen med fx abrikos- hindbær eller jordbærmarmelade.


Copyright Hindbersnitten.dk 2002-2017 | mail@hindbersnitten.dk