Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Omslagsmarcipan til kageovertræk og pynt.

Tilbage

Denne marcipan kan bruges som overtræk til bryllupskager, lagkager og til pynt. Kan farves med pastafarver. Brug ikke frugtfarve da den bliver for blød.

 

 

 

Vi skal bruge Odense marcipan, glukose og florsukker.

Det er nemmest at lave på røremaskine.

 

Se opskriften her.

 

 

 

 

 

 

Vej glukosen af i skålen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom marcipanen i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom flormelissen i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start røremaskinen. Husk og bruge dejkrog. ælt den ved lav hastighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massen vil langsomt begynde at samle sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når massen er ved at samle sig, stopper du maskinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hæld massen ud på et bord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ælt massen sammen på bordet. Den vil hurtig samle sig, når den bliver varmet lidt op med hænderne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er marcipanen klar til at blive rullet ud. Du kan nu ælte farve i marcipanen. Brug pastafarver, da frugtfarve vil gøre marcipanen for blød.

 

 

 

 

 

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643696

Hits dag: 712

Online: 3

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget