Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekagevugge - Del 3 af 3.

Tilbage

Se del 1 af 3 - se del 2 af 3

 

Så skal vi i gang med at samle kransekagen og lave pynt.

Pynten kan du godt lave nogle dage før.

 

 

Smelt chokoladen, i en chokoladesmelter eller over vandbad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag den mindste ring og sæt den på et spækbræt eller andet.

Kom chokolade i en konet, og sprøjt den på ringen.

 

 

 

 

 

 

 

Sæt ring 2 ovenpå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom igen chokolade på ringen, og sæt ring 3 på.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og igen med ring 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyld evt. efter med chokolade, hvor der er huller ud inde fra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt den mindste del af kalechen fast med chokolade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og nr.2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og nr. 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og til sidst nr. 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuggen kan igen, om nødvendig sættes i fryseren.

Nu skal der pyntes.

 

 

Her er der sat 2 stk. chokoladesnirkler på. Se guiden for kransekagetop, hvordan de laves.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyt vuggen over på et fad eller andet den skal serveres på. fyld evt. vuggen op med kransekage stykker/konfekt.

Sæt evt. vuggen fast med chokolade eller som her med marcipan.

 

 

 

 

 

 

Fadet kan nu fyldes med kransekagekonfekt og evt. fyldt chokolade. Eller hvis du har mod på det kan du pynte med roser. En guide der viser hvordan roserne laves kommer snart.

 

Du skal dog ikke nu snydes for hvordan den kan komme til at se ud med roser og baby.

 

Du kan selv lave den røde og grønne marcipan. Men det nemmeste er at finde det i en forretning eller køb det ved den lokale bager.

 

 

Fyld vuggen med kransekagekonfekt, og lig et stykke udrullet marcipan i som lagen. Form evt. en pude. Lig dukken i vuggen.

 

 

 

 

 

 

 

Lig et stykke udrullet marcipan over som dyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt evt. et par små roser med plade på kalechen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her følger en del billeder der viser hvordan den vider pynt med roser kan laves.

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål til guiden kan stilles på mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699636

Hits dag: 979

Online: 7

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget