Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekagevugge - Del 2 af 3.

Tilbage

Se del 1 af 3 - se del 3 af 3

 

Nu skal vi i gang med at pynte kransekagen. Den skal sprøjtes med glasur af æggehvide og flormelis.

 

Til det skal vi bruge nogle kræmmer huse af bagepapir. Tag et stykke bagepapir, og fold det så du får en trekant. Skær eller klip stykket af.

Lav gerne en 2-3 stykker.

 

 

 

 

 

 

 

Sådan. Et stykke trekantet bagepapir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kommer den svære øvelse. At folde et krammer hus.

 

Se video her under hvordan du gør.

 

Lav gerne 3-4 stykker, inden du går i gang med at sprøjte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal vi have lavet noget glasur. Hæld lidt æggehvide op i et glas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

og tilsæt flormelis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ved med at tilsætte flormelis til glasuren bliver så tyk at der kommer rør fuger der bliver stående.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dæk glasset med en fugtig klud, og sæt glasuren i køleskabet når du ikke bruger det. Denne glasur danner meget hurtig en tør skorpe. Det giver klumper i glasuren, så det er meget vigtig at dække glasuren ind. Ellers bliver den svær at sprøjte med.

 

 

 

 

Kom en smule glasur i kræmmerhuset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luk kræmmerhuset sammen som på billedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klip et lille hul i spidsen af kræmmerhuset. Pas på hullet ikke bliver for stort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprøjt glasur på kransekagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videre til side 3>>>

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643695

Hits dag: 714

Online: 3

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget