Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekagevugge - Del 1 af 3.

Tilbage

Se del 2 af 3 - se del 3 af 3

 

Jeg vil her gennem gå, hvordan du kan lave en kransekagevugge.

Kransekagevuggen bruges til banedåb.

 

Du kan downloade den samlede pakke på det du skal have printet ud her.

 

 

Start med at printe skabelonen ud til vuggen. Du finder den under download.

 

Lav en potion kransekagemasse. Du finder opskriften her.

 

 

 

 

 

 

Klip siderne ud som her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rul et stykke masse ud, så det er ca. 18-19 mm tyk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slå massen med håndroden så, den bliver oval.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan her skal det kom til at se ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klip et stykke bagepapir ud og lige over skabelonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Løsen massen fra bordet med en kniv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skær et stykke af massen, så den bliver skrå i enden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyt massen forsigtig over på bagepapiret. Læg massen så den er inden for stregerne på skabelonen.

 

 

 

 

 

 

 

Skær massen over så den kommer til at passe, når enderne samles.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brug et låg eller noget andet der er plant, til at rette ringen ud så den bliver vandret. Tryk forsigtig.

 

 

 

 

 

 

 

Sæt ringen forsigtig over på bagepladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortsæt til du har de fire ringe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vej 4 kuler af, så vægten passer med det der står på skabelonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rul kulen ud så den kommer til at blive smal i enderne og tyk på midten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tryk massen ned håndroden så den får en hældning på ca. 45 grader.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brug en kniv til at få den fri fra bordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klip et stykke bagepapir ud og lig over skabelonen. Form massen inden for stregerne på skabelonen

 

 

 

 

 

 

 

Brug låget eller noget andet til at rette massen til, så kanten bliver lige. Tryk forsigtig.

 

 

 

 

 

 

 

Fortsæt til du har alle 4 stykker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bag det hele af i en oven, ved 220 grader. Husk at sætte en bageplade mere under den plade du bager af på. Så bliver kransekagen ikke så mørk i bunden. Du kan nu komme ringene i fryseren til sener brug.

 

 

 

 

 

Videre til side 2>>>

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3552031

Hits dag: 847

Online: 14

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget