Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Veje og måle.

Tilbage

Når du skal bage er det vigtigt, at du bruger de rigtige mængder af ingredienser. For at resultatet skal blive godt skal forholdet mellem f. eks fedtstof, sukker, æg og mel være nøje afvejet. Det er ikke nødvendigt at bruge en vægt, det er godt nok at måle. Et godt sæt måleredskaber er næsten uundværligt.

Grundregler.

Vægt:

1 kilogram (kg) = 1000 g

1 gram (g) = 1000 mg

 

Rummål:

1 liter (1) = 10 dl = 100 cl = 1000 ml

1 deciliter (dl) = 10 cl = 100 ml

1 centiliter (cl) = 10 ml

 

Målebægrenes enheder:

1 deciliter (dl) = 100 ml = 6,7 spsk

1 spiseske (spsk) = 15 ml 0 3 tsk

1 teske (tsk) = 5 ml

 

Retningsliner for bagning.

 

Melet - hovedingrediensen.

Mel er hovedingrediensen i langt de fleste bageopskrifter. For lidt eller for meget er lige galt for det færdige resultat. Små mængder er det lettest at måle med et målebæger. Rør lidt rundt i melet, før du fylder bægeret. Stryg toppen af melet. Større mængder måles i et litermål, gerne med synlige inddelinger. Hæld melet fra posen op i bægeret. Det skal være luftigt. Ryst ikke bægeret, for så "pakker" melet sig, og mængden bliver for stor.

 

Målestreger:

på mange pakninger findes der tydelige markeringer for hver 25 og 50 g. Udnyt disse målestreger. Følger man dem omhyggeligt, er det som oftest præcist nok. Skær lige ned med en skarp kniv, så passer vægten.

 

*Forskellige sorter blandingsmel kan variere i vægt. Skifter du en melsort i en opskrift ud med en anden, skal du kontrollere, at den totale vægt er den samme.

 

 

 

 

* Det kan nogle gange være svært at få honning og sirup ud af glasset. Det går lettere med en ske, der er dyppet i varmt vand.

** Stil sirupflasken i varmt vand et øjeblik, så er det let at hælde siruppen ud. du kan også bruge mikroovnen. Opvarm sirupsflasken eller honningglasset uden låg på lav effekt 1 - 3 min.

 

 

 

 

Tilbage

 


Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643697

Hits dag: 713

Online: 4

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget