Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Hvordan rulles en roulade.

Tilbage

 

 

Når du bager roulade bunde. Skal du altid starte med at drysse sukker på bunden når den kommer ud af ovnen.

Lad her efter bunden køle af.

 

Vend bunden om så du får bagepapiret op ad, og pensel papiret med lidt vand. Så kan du nemer trække det af bunden. Husk at du skal have et stykke bagepapir under bunden

 

Smør dit fyld på bunden. I det her tilfælde hindbær og kakaocreme. Lad et stykke på ca. 2 cm. af bunden være uden fyld.

 

Tag nu fat i bagepapiret, og fold den nederst del af bunden op. Husk altid at holde papiret stramt.

Bunden må helst ikke knække. Går den det er det som regel et tegn på at bunden har bagt for længe.

 

Nu kan du faktisk rulle roladen ved bare at holde bagepapiret stramt, og trække det væk fra dig. nogle har letter ved det, vis de vender rouladen, ind mod dem selv, og skal trække bagepapiret til sig i stedet for at trække det væk fra sig. Prøv dig frem og find ud af hvordan du bedst kan gøre det.

 

Husk hele tid at holde bagepapiret stramt.

 

Nu er den næsten færdig.

 

Til sidst strammer du bagepapiret op, ved at køre dine hænder fra midten og ud af et par gange.

Lad rouladen stå en times tid evt. på køl. Så den kan få lov til at sætte sig, så den bedre holder formen.

 

Skær nu rouladen ren i enderne. og pynt den.

Tilbage

 


Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643696

Hits dag: 712

Online: 3

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget