Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Lav din egen bryllupskage.

Tilbage

 

En dejlig bryllupskage og en herlig afslutning på bryllupsfesten. Her kan du se, hvordan du selv kan fremtrylle dette smukke bagværk; det er faktisk nemmere end du tror. Dekorér kagen med færdige marcipanroser, glasur og dekorationsmasse. Sæt jeres præg på bryllupskagen - lad jer inspirere og dekorér kagen i jeres stil. Og så er det forresten rigtig sjovt at skabe et
helt lille kagekunstværk.

 

 

Du skal bruge:
lagkagebunde
sukkerlage.:
1 dl sukker, 2 dl vand, 1 spsk. rom
kagefyld.:
solbærmousse med friske bær og vanillecreme med Creme F
smørcreme.: 2 tsk. vaniliesukker, 3 æggeblommer,
200 g stuetempereret smør, 1 1/2 dl sigtet florsukker
sukkerglasur.:
1 æggehvide, 300 g florsukker, 1 tsk. citronsaft
dekorationsmasse
blank kraftig karton,
rosa pulverfarve med metallicskær
bladsprøjte og bort/sneglesprøjte, stor og lille samt rund
mønsterprægere.
færdige marcipanroser.

Bag bundene efter din yndlingsopskrift eller køb dem færdige. Skær bundene ud og del dem i tre lag. Begynd med den underste etage og stænk bundene med lidt sukkerlage og saml dem med lækkert kagefyld mellem lagene. Smør et tyndt lag smørcreme rundt på kagens sider, så lagene med kagefyld skjules. Rul dekorationsmasse ud og dæk kagen med den udrullede masse. Form med hånden og begynd fra hjørnet. Klip to forskellige firkanter i blankt, kraftigt karton og læg dem, som kagefade mellem hver etage. Dels for at gøre kagen stabil og dels for at undgå, at der skæres for dybt i kagen. Gør det samme med de to mindre etager.

Fæst marcipanroserne på kagen med lidt glasur. Pudr glitrende pulverfarve over roserne med en tør pensel. Sprøjt blade af sukkerglasur med en stor bladsprøjte. Markér tyndt, med en nål, hvor teksten skal være og sprøjt navne og evt. dato med en lille rund sprøjte.

 

Spids til at sprøjte et frit "bølge"-mønster med. Hold sprøjten et stykke fra overfladen, så sprøjtespidsen ikke skraber mod kagen.

 

 

Brug en større rund sprøjte til prikkerne. Hold spidsen vandret og pres
en passende mængde glasur ud. Slip trykket og tag spidsen væk, så du undgår
"toppe".

For at få en pæn overgang mellem kageetagerne, kan du sprøjte langs kagen med en bort-sprøjtespids. Hold spidsen i en 45° vinkel og pres en passende mængde glasur frem, så der dannes en rund "kugle". Slip trykket og træk, så den bliver lidt dråbeformet.

Med forskellige mønsterprægere kan du lave fantastiske dekorationer rundt på kagens kanter. Det består af et stanseværktøj, der samtidig præger et mønster.

Rul dekorationsmassen ud til 0,5 cm's tykkelse. Læg mønsterprægeren over

og pres mønsteret frem. Læg det på og pres stanseværktøjet mod massen, så borten stanses ud. Læg et andet mønster spejlvendt for at få mønsteret dobbelt, eller skær overflødig masse fra i kanten for at få et enkelt mønster.

Dette mønster fik lov at ligge at tørre på et stykke plastfilm, før det blev limet på kagen med lidt glasur. Mål først omfanget på kagen, så dekorationsmønsteret passer præcis. Pudr hele kagen med glitrende pulverfarve.

 

Idé, tekst og billeder fra Hobby Idéer nr. 1/2003. De specielle effekter fra materialelisten ( Mønsterprægere, redskab til flæser.forme, kagefad etc. etc.) kan alle købes i alle Panduro-hobbys forretninger i hele landet.

Tilbage

 


Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699635

Hits dag: 978

Online: 6

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget