Bagerskolen

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


Bagerskolen

Tilbage

Her kan du læse om de forskellige råvare der bliver brugt til at bage med. Og de forskellige teknikker bageren bruger for at nå til det flotte resultat han som regel  gør. Der er også en del historiske artikler. Du finder de forskellige artikler her til venstre.

Du skal være logget ind for at kun se videoklip.

Hvis du vil se de videoklip der er her på siden skal du bruge den her afspiller.

 

 

Nyheder.

28/2-14 - Ny guide - Omslagsmarcipan.

6/2-12 - Ny guide - Kransekagevugge.

23/12-09 - Ny guide - Kransekagetop.

14/10-09 - Lær lidt om de forskellige knivtyper.

18/5-09 - Lille guide, på en nem bryllupskage

14/7-08 - Ny guide om overskårne lavet af rullet bløddej.

23/6-08 - Ny guide om fastelavnsboller.

21/4-08 - Nye tegninger tilføjet til 101 dalmatiner

5/4-08 - Ny guide om rulning af wienerdej.

31/12-07 - Ny guide om is på ismaskine.

30/11-07 - Ny guide om Kransekagekonfekt

30/09-07 - Ny artikel med tips om brødbagning

18/03-07 - Ny artikel om påske.

10/12-06 - Ny artikel om at bage i olie.

29/10-06 - Ny artikel om hvede, under kornarter.

28/10-06 - Ny artikel om hirse, under kornarter.

1/10-06 - Ny artikel om havre, under kornarter.

29/9-06 - Ny kategori om kornarter. Ny artikel om byg.

16/9-06 - Artikel om afpyntning af desserter.

16/9-06 - Artikel om hvordan du bliver konditor.

16/9-06 - Artikel om hvordan du bliver bager.

4/9-06 - Ny artikel om Fløderand.

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643703

Hits dag: 718

Online: 9

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget