Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Nøder.

Tilbage

Generelt:

 En nød er som så mange andre råvarer en del af et frø, som planten har dannet for, at den kan videreføre arten.

    De fleste planter er indrettet således, at de efter bestøvningen danner frø, der på et tidspunkt falder til jorden og senere spirer, for at der igen opstår en ny plante af samme art.

    Disse frø indeholder ligesom kornet et kim, der har et højt fedtindhold.

    Nogle planter danner således kim, der har en god smag og en rimelig størrelse. Det er disse kim, vi anvender som nødder.

    I og på bagværk, har anvendelse af nødder altid været meget udbredt, og der er også nødder af den ene eller anden slags på langt de fleste kager.

Her kan du læse om:

Abrikoskerner. - Cashewnødder. - Hasselnødder. - Jordnødder.

kastanjer. - Kokosnødder. - Mandler. - Paranødder. - Pekannødder. Pinjekerner. - Pistaciennødder. - Valnødder.

 

Tilbage

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643695

Hits dag: 713

Online: 2

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget