Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Overskårende - 10 stk.

Tilbage

 

Her følger en guide der viser hvordan man laver det stykke morgen brød, der heder overskårende. De er lavet af en blød dej med 25 % ind rullet margarine.

 

Vi skal bruge:

Rullet bløddej. (500 g)

Brun remonce.

Creme.

Kanel.

Sammen pisket æg (overskud fra opskriften).

 

 

Start med at lave creme. Pulver creme er fint nok. Du behøver kun at lave et halvt brev. Sættes på køl i køleskabet.

 

Så skal du bruge en portion brun remonce.

 

100 g margarine eller smør

100 g brun farin

1 spsk. mørk sirup

 

Sådan gør du.

Det hele røres sammen.

Må ikke cremes op.     -  Print opskriften ud her.

 

 

Opskriften på rullet bløddej:

 

ca. 300 g koldt mel - gerne fra frost

15 g gær

1.5 dl koldt vand eller mælk

½ æg

25 g margarine

½ tsk. salt

1 tsk sukker

ca. 130 g margarine til indrulning.

 

Sådan gør du:

Det er vigtigt at mel og vand er koldt. Det er for at dejen ikke skal begynde at hæve mens den bliver rullet.

Lave dejen som en bolledej. Den må bare ikke æltes for meget. Skal faktisk kun lige samles.               -  Print opskriften ud her.

 

Når du skal til at veje margarine af, regner du det ud sådan her:

Eksemplet er efter opskriften her over. Husk at vej din egen dej, og brug tallene i formlen her under.

 

Dej vægt x 25%  = 128,75 (130 g margarine)

        100

 

Du rulle dejen med margarine lige som en wiener dej. Du kan se guiden her.

 

 

Så har vi creme, remonce og dejen på plads.

Så kan vi gå i gang med de overskårende.

 

Der skal bruges 50 g dej til vær cremesnitte.

Vær snitte skal skæres ud på 5 cm.

Ud af 250 g færdig rullet dej får du 5 stk.

 

Det er din bageplade der bestemmer hvor langt et stykke du skal rulle ud.

Jeg har rullet 2 stykke ud på 20 x 30 cm = 5 x 2 snitter. 5 stk ud af hver dej stykke, da der ikke er plads til mere på bagepladen.

 

Her har jeg rullet et stykke dej på 250 g ud, så det er blevet 20 x 30 cm.

Der er dej nok til at rulle 2 stk. dej ud sådan.

Du kan så få 10 snitter ud af opskriften.

 

 

 

 

 

Her efter smøres et lag brun remonce på dejen. Smør det kun på 1/3 del af dejen, på midten.

Resten af dejen skal bruges til at folde ind over.

 

 

 

 

 

 

 

Smør her efter et lag creme på dejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drys en smugle kanel på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smør kanelen ned i cremen så der er lige meget kanel over det hele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fold den ene side ind over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smør den nederst kant og enderne af dejen med sammen pisket æg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fold den anden del af dejen ind over, så den limes sammen. Tryk den lidt så du er sikker på den sider fast.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fold et lille stykke af enden ind under dejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom dejen på en bageplade. Gerne i en træ form. Den kan laves selv, som her. Mere om det senere.

 

Smør stangen med æg. Stil den lunt og overdækket til hævning i ca. 45 min.

 

 

 

 

 

 

Når stangen er hævet, trykkes stangen på midten med fingrene, så der bliver en fordybning på midten.

Smør igen med æg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom creme i midten af stangen.

 

Så sættes stangen i ovnen ved ca. 210 grader, og bager i ca. 25 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er den færdig bagte stang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når stangen er kølet af. fjernes formen.

Hvis du har bagt den frit stående, springer du bare vider.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rør en glasur, og pynt kagen med denne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skær snitterne ud på 5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er de færdig, og klar til at spise.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som det ses kan det godt komme til at løbe lidt ned af hagen, når denne kage spises.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUMS........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål til denne guide, så brug forumet.

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643698

Hits dag: 713

Online: 4

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget