Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Mousse

Tilbage


Mousse er i modsætning til budding en meget let dessert, og den kan man ikke vende ud af den form, den er lavet i, så her må man komme moussen i den skål eller form.
Ofte laver man moussen i portionsglas.

Mousse er en slags fromage med æggehvide, som man pisker stift og vender i for at gøre moussen meget luftig.
Her får du en opskrift på en citronmousse, se Her.

Fremgangsmåden er den samme som til fromage uden sukkerlage.

æggehviderne pisker du stive og vender i sammen med det letpiskede flødeskum.
Når du kommer flydende smag i moussen såsom spiritus, vin og frugtsaft, skal du forøge mængden af husblas med ét blad for hver dl flydende smag.
Hvis du bruger flydende chokolade og blød nougat, skal du formindske antallet af husblas, da chokolade og blød nougat stivner, når det bliver koldt.

Skal du have hele frugtstykker i moussen, kan du med fordel vende dem i, lige inden du hælder den op i formen. Herved undgår du, at frugterne falder til bunds i moussen.

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699633

Hits dag: 979

Online: 4

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget