Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekage-konfekt.

Tilbage

Her er en guide, der viser hvordan du laver kransekagekonfekt.

 

 

 

Vi skal bruge.

 

500 g marcipan

50 g sukker

ca. 1 ½ bæger æggehvider

Overtræks chokolade

Pynt

 

Der bliver ca. 55 stk. ud af opskriften.

 

 

 

Kom marcipanen og sukker i en skål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ælt marcipan og sukker sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ved med og ælt marcipanen til alt sukkeret er væk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu tilsætter vi æggehvider lidt ad gangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ælt æggehviderne ind i marcipanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ved med at tilsætte æggehvider til marcipanen er så blød at den kan sprøjtes ud. Ca. 1 ½ bæger hvider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find en sprøjtepose og en tyl til kransekage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan her ser en tyl til kranskagekonfekt ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find en bageplade med bagepapir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan være en god ide, at fastgøre bagepapir med et par tøjklemmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyld kransekagemasse i sprøjteposen. Så er vi klar til at gå i gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vil her vise 5 slags kransekagekonfekt.

 

 

1. Hjerter i kransekagekonfekt.

Se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Trillinger i kransekagekonfekt.

Se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Op og ned kransekagekonfekt.

Se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Mus i kransekagekonfekt.

Se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Den nemme i kransekagekonfekt.

Se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det færdige resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal der pyntes. Du kan bruge nødder og cocktailbær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal konfekten i ovnen. De skal bages i ca. 12 min. ved 220 grader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pas på de ikke bliver for mørke. Her kan 1 minut for længe i ovnen gøre meget skade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er de bagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at få den sidste masse ud af sprøjteposen kan du bruge en kagerulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal konfekten dyppes i chokolade. Smelt lidt chokolade som her, eller over vandbad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag en plastpose og klip op.

Nå konfekten bliver sat på plast bliver chokoladen blank i bunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er vi klar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyp et stk. kransekagekonfekt i chokoladen. Tag et andet stykke og overføre chokoladen over på det andet stykke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt konfekten på plastikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se at chokoladen bliver blank når den står på plast når den størkner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nemt er det at lave kransekagekonfekt.

Har du kommentarer eller spørgsmål til guiden, så send en mail.

 

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643700

Hits dag: 715

Online: 6

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget