Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekagebagværk.

Tilbage


Kransekagebagværk, også bare kaldet kransekage, er en specialitet i Danmark og bliver ikke fremstillet i ret mange andre lande.

I Danmark bruger vi kransekage til festlige begivenheder såsom ved bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, jubilæer og især til nytår, hvor det er blevet en tradition at spise kransekage, når vi hilser det nye år velkommen.

Massen kan anvendes som fyldmasse i mange tørkager og som dekoration. Massen kan tilsættes mange forskellige smagsvarianter.

Massen blandes.
Masse og sukker blander du enten på bordet eller på en røremaskine med dejarm. Hvis du skal bruge massen samme dag, kan du med fordel arbejde en lille smule æggehvide ind i sukkeret, men ikke mere, end du kan forme det til en snebold. Det må ikke flyde. Denne måde at blande massen på bevirker, at sukkeret bliver helt opløst. Man vil ellers opleve, at sukkeret knaser, når man spiser kransekagebagværket.
Når masse og sukker er blandet sammen, tilsættes æggehvide lidt ad gangen, til du opnår passende konsistens.

Til kransekagetoppe skal massen være smidig, men skal kunne formes med fingrene, uden at den hænger i.

Til kransekagekonfekt skal massen være lidt mere blød eller tyndere, så du kan trykke den ud af en sprøjtepose. Den må ikke flyde.

Massen kan du med fordel blande et døgn inden brugen, blot du sørger for at opbevare den i lufttæt emballage. Det kunne for eksempel være en plastspand med tætsluttende låg.

Ved at blande massen i forvejen opnås, at sukkeret igen bliver helt opløst, og massen bliver mere smidig.

Når massen er blandet og har den rette konsistens til det, du gerne vil lave, sprøjter, ruller eller former du massen til det ønskede produkt og sætter det på plade med bagepapir.

Under produktionen skal du passe på, at massen ikke tørrer i over-fladen, efter den er formet. Dette kan du forhindre ved at dække massen og de formede produkter af med plastik.
Hvis det tørrer, vil det måske sprække i overfladen, når det bliver bagt.

Afbagning.
Kransekagebagværk bages af ved en forholdsvis høj temperatur, ca. 220 -240 °C. Det er en god idé at bage det af med to plader under, da det ellers vil blive for mørkt i bunden.

Kransekagekonfekt kan du bage af med pynt, såsom nødder af forskellige slags og kandiserede frugter såsom røde og grønne cocktailbær.
Konfekten bages meget lyst af, og når den er afkølet, kan du med fordel sætte det på frost en halv time ved -18 °C. Det vil nu være meget let at løsne fra bagepapiret.

Kransekage, som er formet til toppe, horn og andre faconer, skal efter afbagning og afkøling sprøjtes med sprøjteglasur.

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643699

Hits dag: 714

Online: 5

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget