Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Kransekagetop - Del 1 af 3.

Tilbage

Se del 2 af 3 - se del 3 af 3

 

 

Jeg vil her gennem gå, hvordan du kan lave en kransekage-top.

Kransekage-toppen kan bruges til alle festlige lejligheder.

 

Guiden er delt op på 3 sider.

Der bliver 10 ringe, eller til ca. 14 personer.

Du kan downloade den samlede pakke på det du skal have printet ud her.

 

Du kan selv regne lidt på hvor meget kransekage du skal bruge her under.

 

8 personer 7 ringe.
12 personer 9 ringe.
14 personer 10 ringe.
16 personer 11 ringe.
20 personer 12 ringe.
25 personer 14 ringe.

Der er beregnet ca. 40 gr. kransekage pr. person

 

 

Jeg har som sædvanlig brugt Odense marcipans røde rulle, for den kan vi alle få fat i.

 

Du finder opskriften på marcipan massen lige her.

 

 

 

 

 

 

Kom de 500g marcipan og 25g sukker i en skål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ælt marcipan og sukker til du ikke længer kan se sukkeret.

Kom lidt æggehvide i og ælt massen igen. Bliv ved med at tilsætte æggehvider til massen er blød, og modellervoks aktig.

 

 

 

 

 

 

Rul marcipanmassen til en kule.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom massen i en pose, og sæt den på køl. Du kan opbevare massen sådan her, i en uges tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print skabelonen ud, og overfør dem til tyk pap. Jeg har her brugt gammel papkasse til at klippe skabelonerne ud af.

Se toppen af siden for download.

 

 

 

 

 

 

 

Rul et stykke marcipan ud til ca. 16-17 mm. tykkelse.

Det skal være så ens rullet ud som muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slå massen ned så den bliver dråbe formet, i en vinkel på 45 grader.

Du slå bare på siden af massen med hånd fladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan her skal det kom til at se ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løsen massen med en kniv eller ligene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejs massen op på højkant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skær enden af massen skrå med en kniv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fold kransekagen rundt om den første skabelon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skær massen skrå så den passe sammen med den anden ende.

klem massen sammen så den får samme form.

 

 

 

 

 

 

 

 

Find noget der er helt plan og tryk ringen let, så den bliver lige høj, og helt lige.

her er det en madkasse jeg bruger.

Tryk skabelonen ud og sæt ringen på en bageplade med bagepapir.

 

 

 

 

 

 

Her har vi ring nr. 10.

Igen er massen ført rundt om skabelonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen skæres massen skrå så den passer med den anden ende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massen klemmes sammen med den anden ende, og formes med fingerne så den passer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen rettes ringen til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gør det samme med de andre ringe.

 

 

 

 

Til sidst skal vi have lavet toppen.

Tag et stykke masse og form en kule til toppen. Prøv om den passer ved at sætte den på den mindste ring. Er den for lille, så tilføj lidt mere masse. Er den for stor så fjern lidt og rul den rund igen.

Klem den lidt i bunden så den bliver lidt flad.

 

 

 

Sæt alle ringene på en bageplade med bagepapir. Husk at fjerne skabelonerne.

Sæt ringene på pladen som på billedet. Så undgår du at de mindste ringe bliver mere mørke ind de andre.

 

 

 

 

 

Bag ringene i en forvarmet oven, ved 220 grader, i ca. 10 til 12 min.

Bag dem gerne med doblet plade. Det vil sige at du sætter en plade mere under pladen med kransekage ringene. Så undgår du at de bliver mørke i bunden.

Pas på du ikke bager dem for længe. De skal kun lige have lidt farve. Hvis du bager dem for længe bliver de håre på overfladen.

 

 

Her har du mit færdige resultat.

 

Tryk på billedet og se det stort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan nu sætte ringene i fryseren, hvis du ikke har travlt. Husk at lade dem tø helt op igen inden du fortsætter med projektet.

 

Videre til side 2>>>

 

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643697

Hits dag: 713

Online: 4

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget