Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Is lavet på Ismaskine.

Tilbage

Her følger en lille guide der viser hvordan man laver is på en ismaskine.

Jeg har valgt at bruge en opskrift på chokoladeis. Du finder den her.

 

Som det første skal skålen til din ismaskine sættes i fryseren. Følg de anvisninger der er angivet i manualen til din ismaskine. Men den skal sikkert stå i fryseren i ca. 24 timer. Inden den skal bruges.

 

 

Vi skal bruge:

250 ml sødmælk

100 g sukker

1 æg

80 g kakao

450 g fløde

1 tsk vanille

 

 

 

 

 

 

Hæld mælken op i en gryde.

Den må ikke være for stor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slå ægget ud i mælken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vej sukkeret af og hæld det i gryden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal det hele røres sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der kan godt se ud til at der er klumper i. Det gør ikke noget.

Tænd op under gryden. Pas på varmen. Det må ikke komme til at koge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ved med at varme op mens du røre i gryden hele tiden.

Du vil nu se at det begynder at får en cremet konsistens.

Når væsken når kogepunktet er det færdig.

 

 

 

 

 

 

 

Tilsæt kakao, mens du røre rundt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blandingen bliver nu tyk.

Sæt massen til afkøling ved stuetemperatur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når massen er kølet af, tilsættes vanille, der røres ud i massen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu tilsættes fløden lidt ad gangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massen får igen en cremet konsistens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hæld den færdige ismasse i en skål, der er nem at hælde af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dæk skålen til, og sæt den i køleskab i min. 12 timer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal ismaskinen samles.

Tag skålen ud af fryseren, og sammel din ismaskine efter den vejledning der er i manualen til din maskine.

 

 

 

 

 

 

 

Start maskinen, og tilsæt massen til maskinen. Det er vigtigt at den køre rundt når du tilsætter massen. Ellers fryser massen fast i skålen, og du kan ikke få spartlen til at køre rundt.

 

 

 

 

 

 

Her køre spartlen rundt.

Massen er stadig flydende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter ca. 10 til 20 min. begynder massen at samle sig til is, alt efter is type.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den ismaskinen jeg har, stopper selv når isen er færdig.

Læs i manualen om din ismaskine også gør det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis isen stadig er for blød, så rør rundt i den med en ske eller en hård dejskraber.

Isen kan godt sætte sig godt fast på siderne af skålen. Der er en hård dejskraber rigtig god til at løsne den med.

 

 

 

 

 

 

Nu er isen fast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom isen i en skål eller anden beholder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har valgt at komme isen i en skål. Så kan isen serveres eller anrettes i skålen.

Dæk skålen til, eller sæt låg på den beholder du nu vælger at bruge, og sæt den i fryseren.

Du kan også servere isen lige når den er færdig.

 

 

 

 

 

Ja... det svære skal der også vaskes op... SUK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er så et billede af det færdige resultat. Husk at tage isen ud af fryseren ca. 20 min før du skal bruge den. Så er isen dejlig blød og cremet når den skal spises.

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål til denne guide kan stilles i forumet.

Velbekom.

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699636

Hits dag: 979

Online: 7

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget