Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Hindbærsnitter.

Tilbage

Her følger en Guide på hvordan du laver Hindbærsnitter.

Og hvis du ikke kan finde en sådan på Hindbærsnitten, ja hvor skulle du så næsten lede efter en.

 

 

 

Start med at finde opskriften på hindbærsnitter her.

Find så alle de ting du skal bruge får at lave dem.

Husk at ingredienserne skal have stue temperatur.

 

 

 

 

 

 

Vej alle ingredienserne op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og kom det hele i en skål.

 

 

 

 

 

 

 

 

ælt det hele sammen. Pas på ikke at ælte for længe. Da dejen ellers bliver for blød.

 

 

 

 

 

 

 

Et stykke færdig dej.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom dejen på en tallerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dæk den over og sæt den i køleskabet.

Den er nemmest at arbejde med hvis den får lov at stå på køl til dagen efter.

 

 

 

 

 

 

Dagen efter gør vi så klar til at lave hindbærsnitter. Find de ting frem du skal bruge.

 

 

 

 

 

 

 

Start med at lave glasuren. Hvis du tilsætter lidt olie til din glasur så bliver den ikke hård.

 

 

 

 

 

 

 

Tag dejen ud fra køl. og lig den på et bor med lidt mel.

 

 

 

 

 

 

 

Rul dejen ud. Den må ikke være mere ind 3 mm. tyk.

 

 

 

 

 

 

 

Skær dejen til.

Her er den skåret ud til at være 30 x 20 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Del delen på midten så du får to stykker på

10 x 30 cm.

Kom bagepapir på en bageplade.

Tag to palet knive eller noget andet du kan løfte dejen over på pladen med.

 

 

 

 

Sådan her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lav nogle små hak i dejen med en kniv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så undgår du at dejen løfter sig under bagningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er de klar til at komme i ovnen.

Bag dem midt i ovnen ved ca. 210 grader i ca. 10 - 15 minutter. Eller til de er gyldne.

 

 

 

 

 

 

Gør de ting klar du skal bruge når dejen kommer ud af ovnen. Får når de først er ude, skal det gå lidt hurtig.

 

 

 

 

 

 

Så er de ude af ovnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start med at komme hindbær på den ene stang.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag dit værktøj og løft den anden stang oven på den med hindbær.

 

 

 

 

 

 

 

Sådan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal der glasur på.

 

 

 

 

 

 

 

 

Smør det ud så det dækker hele stangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal der lidt krymmel på.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skal stangen skæres ud til snitter. Her skære jeg dem i ca. 5 cm. brede.

 

 

 

 

 

 

 

Her er de skåret ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her er det færdige resultat. Dejlige sprøde hindbærsnitter. Der er lige til at spise.

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se en video af hvordan jeg lavede snitterne.

 

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699633

Hits dag: 979

Online: 4

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget