Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Sådan folder du fastelavnsboller.

Tilbage

 

Her følger en lille guide, der viser hvordan du folder dejen til fastelavnsboller.

 

Du kan evt. bruge den opskrift her.

Jeg har bare brugt borgmestermasse i stedet for creme som i opskriften.

Opskriften på borgmestermasse finder du her.

 

 

Rul dejen ud i en firkant og skær små kvadratiske firkanter ud på ca. 10 x 10 cm.

 

Kom det valgte fyld på midten af dej stykket.

 

 

 

 

 

 

Fold to af hjørnerne ind over fyldet, og klem let.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fold de to andre hjørner ind over, og klem dejen fast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klem dejen godt, så der ikke er huller ind til fyldet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klem bollen let med hånden ned i bordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt bollerne over på en bageplade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pensel bollerne med æg, og lad dem hæve i ca. 45 til 60 min.

 

Pensel bollerne igen med æg, inden de skal i ovnen.

 

 

 

 

 

 

 

Her er de færdig bagte boller.

Som du kan se er der en af bollerne jeg ikke har fået lukket ordentligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Når bollerne har kølet af. kan de pyntes med glasur. Det svære kan jeg ikke finde billedet af det færdige resultat, med glasur.

Jeg synes selv at det her er en rigtig god hjemmeopskrift, der giver et rigtig godt resultat.

 

Har du spørgsmål til denne guide. så brug forumet.

Tilbage

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3699637

Hits dag: 980

Online: 8

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget