Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 til føjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Buddinger.

Tilbage

Her i Danmark er budding ikke så kendt, men den skal nævnes, da det er en god og velsmagende dessert. Den er lidt tungere end fromage.

Buddingen er en legering med mælk, æg og melis.
Denne legering tilsætter man smag og til sidst husblas og flødeskum.
En opskrift på en let budding kan ses Her.

Mælken og halvdelen af melisen sætter du over at koge.
Resten af melisen kommer du op i æggene og pisker det sammen.
Massen legeres derefter med mælken.
Husblassen, som er udblødt, tilsætter du til den varme masse.
Dernæst tilsætter du den ønskede smag, og cremen afkøler du ved omrøring. Dette kan gøres i isvand.
Når cremen er helt kold, vender du det letpiskede flødeskum i.
Du omrører nu forsigtigt, til du kan mærke, at den bliver tykkere i konsistens.
Buddingen fylder du i forme, som kan være høje forme eller randforme.
Disse forme kan du skylle med koldt vand og bestrø med flormelis eller smøre dem med et tyndt lag salatolie.

Den her opskrift giver en lidt tungere budding. Se den her.
Fremgangsmåden er den samme som ved den lette budding.

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3643699

Hits dag: 714

Online: 5

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget