Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Firmaportræt:

Bornholms valsemølle

H.W. Larsen

Valsemøllen

 

 

 

 

 

Person portræt:

August Oetker

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

 Valsemøllen

Tilbage


 

Den traditionelle og moderne mølle.
Man har produceret mel i Esbjerg i mere end hundrede år - omtrent så længe, som byen har haft et apotek. Valsemøllen blev grundlagt i 1899 og var med til at affyre startskuddet for byens spirende erhvervsliv. Valsemøllen kom til at repræsentere overgangen mellem den traditionelle mølle og den moderne industri - og blev fra starten opført med tidens mest moderne maskineri, med vertikale stålvalser i stedet for de forældede horisontale stenkværne.
Sideløbende med store udvidelser og rationaliseringer på møllen i Esbjerg har Valsemøllen udvidet det sjællandske marked med forskellige mølleopkøb. I 1989 koncentrerede Valsemøllen disse aktiviteter i en ny mølle i Køge.

 



Udvikling gennem mere end 100 år.
I dag ligger møllen, hvor den blev bygget i slutningen af forrige århundrede - på Esbjergs gamle havneplads. Gennem det 20. århundrede har den undergået en stor udvikling - med op- og nedture og en ødelæggende brand i 1938. På mange måder lever nutidens mølle stadig op til ånden i et citat af Valsemøllens første direktør: "Da møllen er opført efter nyeste system og har indlagt de nyeste maskiner, vil enhver konkurrence i kvalitet og pris blive imødegået". I dag råder Valsemøllen i både Esbjerg og Køge over moderne møller med et omfattende sortiment, en bred kundeportefølje og en erklæret ambition om hele tiden at øge konkurrencedygtigheden.
 

Abdon Group.
Valsemøllen har siden 1968 været en del af Abdon Group. En nordisk privatejet møllegruppe, som ikke mindst igennem de sidste 10 år har gennemgået en kraftig ekspansion. Gruppen er i dag også en stærk dominerende producent af bl.a havregryn og økologiske kornprodukter på det nordamerikanske kontinent.

 

 

Fakta.
Valsemøllen producerer melprodukter til industri, bagerier, catering og detailhandlen. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler til helt nye meltyper.
Valsemøllen er en del af den svenske familieejede møllekoncern Adbon Mills. Abdon Mills producerer årligt mere end 350.000 tons produkter til detail (mel, melblandinger og morgenmad)
Valsemøllen blev grundlagt i Esbjerg i 1899 og har produktion i hhv. Esbjerg, Køge og Svendborg.
Valsemøllen har i alt 80 ansatte og omsætter for ca. 500 mio. årligt.
Valsemøllen sælger til det danske marked, men eksporterer også til bl.a. Sverige og Tyskland.

 

 

Kvalitetsstyring.
Med et omfattende kvalitetsstyringssystem sikrer vi, at Valsemøllens produktionsenheder overholder både myndighedskrav, BRC-krav og naturligvis ikke mindst kundekrav.
Kvalitetsstyringssystemet omhandler alle væsentlige aktiviteter på vores produktionsenheder. Vi har bl.a. valgt at fokusere på følgende områder inden for arbejdsprocesser og produkter:

God produktionspraksis.
Vi arbejder hele tiden med at sikre den mest optimale produktionspraksis på vores produktionsenheder.

Fødevaresikkerhed og sporbarhed.
Vores kvalitets- og sporbarhedssystem betyder, at vi i tilfælde af fejl i et vilkårligt leverandør- eller produktionsled kan finde frem til de produkter, det drejer sig om.
 


Høj produktkvalitet.
God produktionspraksis, fødevaresikkerhed og høj produktkvalitet er essentiel for at imødekomme vores kunders krav om produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige markedsbetingelser.

Som en del af vores kvalitetsstyringssystem benytter vi bl.a. et eksternt akkrediteret laboratorium, som foretager diverse produktanalyser.

 

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

 

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674369

Hits dag: 882

Online: 17

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0